5 Haziran 2012 Salı

Anneannemizin sürpriz hediyesi

Uzun süredir post hazırlayamadım. Öyle yoğun günler geçirdim ki, eşimin askerden izne gelişi, görümcemin düğünü derken oğluşumla minik dünyamızı süslemeye biraz ara vermek zorunda kaldım. Ama tüm enerjimle ve tüm canlılığımla tekrar sahnelerdeyim. Bu camiada yeni olduğum için çok fazla izleyicim yok açıkçası bunun için biraz üzülüyorum ama sabır diyorum ve sabrımın mükafatını alacağıma inanıyorum.
 Evet gelelim anneannemizin sevimli sürprizine... Bugün benim doğum günüm ve sevgili anneannemiz doğum günü konusunda benim papucumu çoktaaan dama atıp hediyeyi bile biricik torununa almış. Benim rahatlığımı göz önünde bulundurmuş olabileceği iyimserliğiyle "hediyem" diyorum aslında Çınar beyimizin hediyesi...


Bu çok sevimli alt açma minderinin çok işime yarayacağını düşünüyorum. Hem kullanışlılık açısından hem de görsellik olarak gerçekten çok güzel bir hediye. Bütün gün minik Çınar'ımı bu sevimli ayıcığın üzerinde hayal edip mutlu oldum. 

Çınar ve ben anneannemize çok teşekkür eder ellerinden öperiz...

Sevgiyle...

6 yorum:

  1. güle güle kullanın inşallah bitanem doğum günün kutlu olsun

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun bloğunuz. takipteyim güzel anılarınızı bekliyoruz. Bizede beklerim:))

    YanıtlaSil
  3. Blogunuz hayırlı olsun.Miniğiniz cicisi pek güzelmiş.Bende aynısını beğendim geçenlerde ama henüz almadım.Benim minik için hazırlıklar yeni başladı:)

    YanıtlaSil
  4. Herkese çok teşekkür ederim. Umarım güzel ve verimli paylaşımlarda bulunuruz. Çınarımın gölgesine hoşgeldiniz :)

    duruca yaşamak blogunun güzel ev sahibi çoook teşekkür ederimmmm. :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, Edanın yazısını okuyunca hemen geldim blogunuzu ziyarete :) Oğlunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Alt açma minderi ne şekermiş bayıldım :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. ç0k teşekkür ederim o halde hoşgeldiniz bloguma :) güzel vakit geçirmeniz dileğiyle...

    YanıtlaSil